Creatief & Innovatief
Delen om te bouwen

André van den Heuvel | 22 april 2014

Momenteel zit ik op 11 kilometer hoogte in een vliegtuig en kijk naar buiten. Een prachtig blauwe lucht, de zon schijnt, een serene omgeving. En al is het buiten min 50 graden, het ultieme gevoel van het voorjaar schiet wederom door me heen. Niet alleen voor mij persoonlijk de mooiste tijd van het jaar maar ook voor ons bedrijf is dit de periode waarin je jezelf als dienstverlener wilt onderscheiden.

Kort geleden was wederom een prachtig voorbeeld van hoe het kan en wat je kunt bereiken als opdrachtgevers en leveranciers voor partnership kiezen. Een paar jaar geleden hebben wij op het Media Park in Hilversum de “voorjaarsschoonmaak” geïntroduceerd en inmiddels is dit een terugkerend evenement geworden, waar steeds meer partijen zich bij aansluiten.

Doen we iets bijzonders of is het duur? Nee, het is vooral leuk, gezond en gezellig! Door het groeperen van activiteiten, die anders verdeelt over het jaar worden uitgevoerd, creëer je een impuls van aandacht aan de omgeving. Schoonmaken, opruimen en vooral weggooien is het thema. Ook het rechtzetten van paaltjes, elementen ontdoen van alg, kleine herstelwerkzaamheden, het snoeien van bomen, het voor de eerste keer maaien van het gras, het schilderen van de tuinbankjes et cetera.

Alles om het park gereed te maken voor de naderende zomer. Over beleving gesproken?

Maar het leuke is dat wij en overige leveranciers, dit samen doen met “alle” medewerkers van Media Park Beheer! En dit onder de bezielende leiding van onze leidinggevenden die overigens zelf ook meewerken. Geweldig toch? Eén dag waarin je het Park écht ziet veranderen maar ook een dag van teambuilding, netwerken, door samen op te trekken. Inmiddels is het uitgegroeid tot een terugkerend event waar iedereen oprecht naar uitkijkt. En dan de dag eindigen door de eerste barbecue van het jaar te ontsteken. Een borrel hoort daar natuurlijk ook bij.

Doen we iets bijzonders of is het duur? Nee, het is vooral leuk, gezond en gezellig!

Ik heb mijn agenda voor 21 maart 2015 geblokt en ben te vinden op het Media Park met een bezem in de hand, "Share to Build", dit maakt mijn (ons) leven zó leuk!

Benieuwd naar onze evenementen tijdens de zomer, herfst en/of winter? Ik vertel of bedenk ze graag!